Вт, 30.04.2024
Вітаю Вас, Гість
16:59
ПРИШКІЛЬНИЙ ТАБІР "ВЕСЕЛКА" 2019

  3 червня розпочав свою роботу пришкільний табір «Веселка». Саме тут діти можуть гарно порозважатися з друзями, позмагатися у різних видах спорту, помалювати,   помандрувати та корисно провести час.

    За перший тиждень роботи табору діти взяли участь у конкурсах, відбулось урочисте відкриття табору — святковий концерт, де діти демонстрували свої найрізноманітніші таланти: співали, розказували вірші, танцювали. Цікавою та пізнавальною була екскурсія до природничого музею, а зустріч із поліцією принесла море задоволення та дитячої радості.  Перший тиждень у пришкільному таборі «Веселка» пройшов весело та завзято! 

    Другий тиждень табірної зміни був не менш яскравим та позитивним!  Діти мали змогу відвідати БТДЮ, де на них чекала " Майстеркласна круговерть" , (заняття за інтересами) , побачити аеропорт та справжній літак, переглянути захоплюючу лялькову виставу , а  в кінці тижня  наших вихованців чекало спортивне змагання "Веселі старти". 

    Ось так триває життя у нашому таборі. Сподіваємось, що кожен день буде наповнений новими враженнями, знайомствами, приємними моментами спілкування, зустрічами із прекрасним, захоплюючими конкурсами, змаганнями, екскурсіями, табірними іграми.

 


Категорія: Новини | Переглядів: 349 | Додав: ZNZ39 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]