Нд, 19.05.2024
Вітаю Вас, Гість
10:43
GoCamp 2019

17-19 квітня 2019 року в рамках проекту GoCamp у готелі "Конференц-Хол Ірпінь”,  м.Ірпінь відбувся тренінг для вчителів англійської мови, в якому взяла участь вчитель нашої школи Николин Анжела Петрівна. Під час кількаденного навчання вчитель  опановувала інтерактивну методику викладання іноземної мови та  на практиці випробовувала завдання та ігри, які невдовзі використовуватиме на уроках та в літньому таборі .Пройшовши тренінг GoCamp, вчителі будуть в змозі розробити навчальні програми, які через вивчення іноземної мови розвиватимуть в учнів навички та компетенції, необхідні для сучасної успішної особистості 21 століття: критичне мислення, толерантність, розуміння основ громадянської освіти та здорового способу життя. Велика частина таборів GoCamp проходить за участі іноземних волонтерів.

GoCamp – це інноваційний формат табору з поглибленим вивченням іноземних мов. Участь у таборах GoCamp – це не мета, а спосіб вивчення мови, завдяки якому діти перебуватимуть у багатокультурному середовищі, навчатимуться працювати в команді, критично мислити та бути толерантними до інших. Учителів залучатимуть до розробки міждисциплінарних програм, які наближують навчання до реального життя.

      Мета GoCamp – виховати нове покоління всебічно розвиненої та освіченої молоді, яка готова до життя в ХХІ столітті, вільно володіє іноземними мовами та відкрита до пізнання інших культур і досвіду.

      Табори GoCamp ініціювали GoGlobal спільно з Міністерством освіти і науки в Україні. Підтримали проект Адміністрація Президента України, Посольство Сполучених Штатів Америки, Волонтери ООН та низка інших партнерів.

 


Переглядів: 367 | Додав: ZNZ39 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]