Чт, 18.04.2024
Вітаю Вас, Гість
13:19
Новорічні свята в школі

  28 грудня у стінах рідної школи відбулося Новорічне свято. Шкільні класи наповнилися веселим сміхом, голосами дорослих і малих, адже зустріч Нового року була і залишається улюбленим святом ! І знову, як і щороку, веселі посмішки, хороший настрій, нові цікаві ролі у Новорічному дійстві, мелодійні пісні та море позитиву.

   Розпочали цю яскраву зустріч учні початкових класів. Казкові герої, загадкові пригоди, цікаві костюми – все змішалося в новорічному хороводі. Дід Мороз і Снігуронька вітали всіх присутніх. Діти з великим запалом та задоволенням брали участь у веселих рухливих конкурсах, танцях та виставах.

  Новорічну програму для старшокласників підготували учні 11 класу. Дійство доповнили також і художні номери, підготовлені класними колективами 5 - 10 класів. Діти показали відмінну акторську майстерність і довели всім, що в нашій школі велика кількість справжніх талантів. 

  Адміністрація школи від щирого серця вітає всіх з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим ! Зичимо всім міцного здоров'я, творчого натхнення, здійснення ваших  планів, особистих бажань та усіх мрій і задумів. Нехай Різдво та Новий рік принесуть всім тільки добробут, мир, благополуччя, родинне тепло та злагоду, щирих друзів, шани та любові від рідних та близьких людей, щасливих та яскравих подій та всього найкращого! Щасливих свят!

      


Переглядів: 506 | Додав: ZNZ39 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]